Mijn diensten

Wat heb ik te bieden?

Leefstijlverandering!!!!!

Je leert anders te eten en meer te bewegen. Ik schrijf geen dieet voor maar help je om je voedingspatroon en eetgewoontes aan te passen.

Dit doen we door in een kennismakingsgesprek elkaar te leren en kennen. We gaan kijken wat je wilt bereiken en waar je eventuele knelpunten liggen. We beoordelen je medische geschiedenis, je leefgewoontes, je bewegingspatronen en natuurlijk je hulpvraag.

Op basis van deze bovenstaande gegevens maak ik dan een individueel behandelplan. Ik ga ervan uit dat elk individu anders is, waardoor we kijken naar wat het beste bij jou past. Hierdoor is het makkelijker het plan en programma vol te houden en komt het gewenste resultaat in zicht.

Daarnaast bied ik ook Power Walking  aan, waar we 1 uur lopen in een stevig krachtig tempo…..snelheid tot 7 km/h met tussendoor spierversterkende oefeningen onder begeleiding van mij.

Power Walking is goed voor je gezondheid, geeft een betere conditie, afvallen en meer energie! Dit is vanaf september 2019 ook een onderdeel van mijn dienstenpakket.

Daarnaast focus ik me ook op fitness voor vrouwen, want alleen trainen in een fitness zaal vinden wij vrouwen meestal saai, waardoor de motivatie wegzakt. In de les fitness voor vrouwen komen alle spiergroepen aan bod werken we samen in anderhalf uur naar je doel.

En natuurlijk bestaat Personal training ook tot de mogelijkheden. Samen met mij als coach werken aan je persoonlijke doelen, op locatie of in de sportschool. Daar waar jij het wil.

Neem direct contact op als je meer informatie wil!