Mijn diensten

Wat heb ik te bieden?

Leefstijlverandering!!!!!

Je leert anders te eten en meer te bewegen. Ik schrijf geen dieet voor maar help je om je voedingspatroon en eetgewoontes aan te passen.

Dit doen we door in een kennismakingsgesprek elkaar te leren en kennen. We gaan kijken wat je wilt bereiken en waar je eventuele knelpunten liggen. We beoordelen je medische geschiedenis, je leefgewoontes, je bewegingspatronen en natuurlijk je hulpvraag.

Op basis van deze bovenstaande gegevens maak ik dan een individueel behandelplan. Ik ga ervan uit dat elk individu anders is, waardoor we kijken naar wat het beste bij jou past. Hierdoor is het makkelijker het plan en programma vol te houden en komt het gewenste resultaat in zicht.

Daarnaast bied ik ook een wandelclub aan, waar we 1 uur wandelen onder begeleiding.

Ook circuittraining voor ouderen is onderdeel van mijn dienstenpakket.

Daarnaast focus ik me ook op fitness voor vrouwen, want alleen trainen in een fitness zaal vinden wij vrouwen meestal saai, waardoor de motivatie wegzakt. In de les fitness voor vrouwen komen alle spiergroepen aan bod werken we samen in anderhalf uur naar je doel.

En natuurlijk bestaat Personal training ook tot de mogelijkheden. Samen met mij als coach werken aan je persoonlijke doelen, op locatie of in de sportschool. Daar waar jij het wil.

Neem direct contact op als je meer informatie wil!